Nieuws archief

22
Sep

22-jarig jubileum Uitslaopers

Dit jaar hebben de uitslaopers hun 22-jarig jubileum gehaald. Op 13 september hebben wij dat mogen vieren met hen en hebben we er een gezellig avondje gemaakt door onder andere twee setjes te spelen. Fluitje van een Band feliciteert de Uitslaopers met hun behaalde jubileum en we hopen dat wij bij ons 22-jarig jubileum er net zo'n feest van k... Lees het hele nieuwsitem »
06
Sep

Oldtimerdag 2012

Afgelopen weekend vond de Oldtimerdag weer plaatst, bij onze sponsor Café 't Karrewiel in Dongen-vaart. Fluitje van een Band was hierbij aanwezig en zorgde voor de muzikale klanken.
Een kleine foto impressie is op de fotopagina te vinden. Lees het hele nieuwsitem »
23
Sep

Biks Blaosfestijn

Afgelopen zondag, 18 september, zijn we naar het Biks Blaosfestijn in Prinsenbeek geweest.
We hebben daar 3 mooie optredens neergezet. Met dank aan onze gastmuzikanten!
Het weer zat echter niet mee, daardoor het rustig was. Toch was het een leuke en gezellige dag.
De foto's zullen binnenkort op de fotopagina g... Lees het hele nieuwsitem »
11
Apr

Blaaskapellen festival Sleeuwijk

Blaaskapel de Leutschuppers organiseerde afgelopen zaterdag 9 April voor de 14e keer een blaaskapellenfestival in Sleeuwijk. Fluitje van een band was 1 van de 8 deelnemers. Deze kapellen streden om 'de bronzen leutschupper'. Elke kapel werd beoordeeld door een deskundige jury. De jury was erg enthousiast over Fluitje van een band. Na ... Lees het hele nieuwsitem »
04
Feb

Straotparade 2011

Zondag 9 januari was Fluitje van een Band deelnemer van de Dongense Straotparade. Samen met carnavalsvereniging Tis Wir Nix trokken ze door de straten van het Peeënrijk. Fluitje heeft het erg gezellig gehad. Meer foto's kunt u vinden op de fotopagina. Lees het hele nieuwsitem »
05
Jan

Nieuwe muzikanten gezocht

GEZOCHT!   gezellige enthousiaste muzikanten. Speel je een muziekinstrument en lijkt het je leuk om op
festivals en carnavalsactiviteiten te spelen?
Kom eens kijken bij Fluitje van een Band!

Wij zijn een jonge gezellige band ( tussen de 17 t/m 22 jaar )
en repeteren op vrijdagavond t... Lees het hele nieuwsitem »
31
Aug

GEWONNEN

Vanmiddag (31-08) hebben we op de Duckers parade na een gezellige middag optreden een geheel fust bier gewonnen in de loterij! We hebben enorm genoten van deze middag met natuurlijk de mooie afsluiting, ons fust. We zullen deze op een gezellige avond lekker samen op gaan drinken! Dus, Bedankt Duckers! Proost! Lees het hele nieuwsitem »
24
Mar

Fluitconcert 2010

Ja! Het is alweer bijna zo ver! Het Fluitconcert editie 2010 staat alweer voor de deur. Dit jaar nog spectaculairder dan andere jaren. Beter, muzikaler, gezelliger en al wat we vergeten zijn. Dit geweldige Dongense evenement zal plaatsvinden op zaterdag 27 maart a.s. in cultureel centrum 't Schouw te Dongen. Zo treden binnen in de zaal fa... Lees het hele nieuwsitem »
Meer nieuws laden...